20 321 0582 nskszilvia@gmail.com

Rólam írták

Mindkét fiam évek óta jár Szilvi iskolai szakköreire és vesz részt nyári táboraiban. Nagyon szeretik a személyes figyelmet és odafordulást, amit Szilvitől kapnak. A bátorítást arra, hogy minden megoldásnak van helye, egyedül a meg sem próbálom nem elfogadható.

Mivel kis létszámmal dolgozik, mindenkinek van lehetősége megosztani a saját elgondolásait és megismerni mindenki másét is, amire az iskolában ritkán van lehetőség.

Élvezik a különböző tematikus foglalkozásokat: a híres emberekről szóló napokat, például amikor a Polgár Judit különböző élethelyzeteit kellett nekik eljátszaniuk, vagy amikor a Vörös Listáról vagy a rabszolgatartásról és sok minden másról tanultak játszva.

Ugyanez a játékosság jelenik meg a felvételi előkészítő foglalkozásain is, amikor megszemélyesítenek különböző nyelvtani szabályokat, könnyebben megjegyezhetővé téve azokat.

Hajdú Gabriella: Kolos és Zétianyuka

Szilvit az egyik kedves ismerősöm ajánlotta. Szilvi alaposan időt szánt a fiammal való foglalkozás előtt arra, hogy megismerje a helyzetünket és a valós célt, amelyet a gyermek természetéhez és képeeségeihez igazított. Nem sajnálta az időt az előzetes megismerkedésre, amely egy hosszú telefonbeszélgetés volt, így a fiammal hamar egymásra hangolódtak és elkezdték a játékos munkát. Szilvi az erősségekre épít, de persze látta a gyengébb pontokat, amelyeket játékosan orvosolt. Ez döntő jelentőségű volt, mert olyan dolgok voltak, amelyeken könnyű volt változtatni, de ha nem hívja fel rá a fiam figyelmét, akkor nem foglalkozunk vele. A fiam örömmel jött el tőle, mintha játszott volna, viszont mégis mindenre emlékezett, amiről ketten beszéltek. Így nem csak a a fiam képességeit csiszolta, hanem az önbizalmát is erősítette Szilvi. A megmérettetés, amire készült, 95% felett sikerült. Hiszem, hogy a Szilvivel való alkalomnak nagy szerepe volt a kiváló teljesítésben. Jó szívvel ajánlom Szilvit. Nem csak a gyermekkel, hanem a családdal, és az egész helyzettel is foglalkozik és jó ötleteket ad. Megyünk a következő dráma szakkörre is, ha indul a korosztályunkban

Mayr Éva

Szilvia mindkét fiammal foglalkozott fejlesztő foglalkozásokon, akik nagyon pozitív véleményt alakítottak ki a “szeánszokról”. A srácok szívesen jártak akár hétvégén is Szilviához, aki még a “semmisemérdekel” kiskamasz fiamnál is újra meg újra elérte, hogy aktív részese legyen a foglalkozásoknak. Energikus, lehengerlő stílusával, optimista személyiségével a figyelmüket és érdeklődésüket képes volt fokozni, fejlődésre ösztönözni. Számomra Szilvia hiteles személyiség. A tréningjeit, foglalkozásait maximális odaadással és hozzáértéssel, szenvedélyesen végzi. Figyelme kiterjed az apró részletekre is, kiválóan elemzi a helyzeteket, elgondolkodtató, megfontolandó tanácsokkal szolgál, de tiszteletben tartja mások véleményét és személyiségét is. Örülök, hogy együtt tudtunk dolgozni!

P. Andrea

Szilvi néni fantasztikus türelemmel, odafigyeléssel tanítja kis nebulóit. A kislányom csak hozzá hajlandó járni.

A tavalyi év folyamán a felkészülés eredményeként a kislányom hatosztályos gimiben kezdhette az idei tanévet, amiben Szilvi néni támogató segítsége nagyon sokat jelentett.

Jelenleg is folytatjuk a különórákat, hogy a tudás még biztosabb és stabilabb legyen.

B. I. : Lilla anyuka

Kedves Szilvi! Nagyon köszönjük a hetet, Doma boldog, fáradt és nagyon jól érezte magát! Szerintem nálad olyan kombót kapnak a gyerekek, amit sehol máshol! Értékes, amit csinálsz és nagyon örülök, hogy ennek részesei lehetünk!

Kaszás Ildikó, Doma anyukája

Dóri azt mondta, “nem igazság, hogy csak egy dráma tábor van egész nyáron!”

Czurkó Lívia: Dóri anyukája

Kedves Szilvi! Álmos minden nap élményekkel tele érkezett haza, és hosszasan, élvezettel mesélte ezeket nekünk. Tartalmas hét volt ez számukra. Mi köszönjük a lehetőséget!

Urszuly Szilvia: Álmos anyukája

A férjem és én mindig jól passzoltunk egymáshoz, a barátaink szerint igazi lelki társak voltunk. Aztán az évek során, a mostani rohanó világban, valahogy egyre inkább más irányba haladtunk és olyan nagy szakadék keletkezett köztünk, hogy úgy éreztük, ezen talán már nem is lehet segíteni.

A gyermekünk már egy ideje drámafoglalkozásra járt Skultéti Szilvihez, aki észrevette a viselkedésén, hogy valami nincs rendben a szülők között. A beszélgetések során kiderült, hogy Szilvi nemcsak drámapedagógus, hanem emellett párkapcsolati coach is. Ugyan picit vonakodva, de belevágtunk egy párcoachingba, és valami egészen váratlant tapasztaltunk.

Komor, pszichológiai elbeszélgetésre számítottunk, ehelyett egy drámajátékkal tarkított, oldottabb légkörű, párkapcsolat-építést kaptunk, aminek meg is lett az eredménye. A férjem ismét a régi önmaga lett, egyre több, minőségi időt töltünk együtt, figyelmesebbek vagyunk és talán nem túlzás azt állítani, hogy Szilvi segítségével ma boldogabbak vagyunk, mint korábban.

Teljes szívünkből ajánljuk Szilvi módszerét mindenkinek!

Vivien és Zoltán

 Nagyon sokat segít Zoénak a plusz matematika óra, és a tanult módszereket, más tantárgyaknál is tudja használja. A feladat szempontjából lényeges információkat gond nélkül kiszűri, a leírtakat már most sokkal jobban tudja értelmezni. Mivel az órák jó hangulatban telnek, így nem nyűgként éli meg a felkészítő órát, hanem várja, szívesen részt vesz rajta, szívesen oldja meg a házi feladatokat. A nehezebb feladatoknak korábban neki sem állt, most azonban inkább rejtvényként fogja fel őket, kihívásként tekint rájuk, elkezdi ezeket végiggondolni, lerajzolni. A mindennapi matek órák szempontjából nagy segítség, hogy a feladatoknál előkerülő háttér anyag is ismétlésre kerül. Ha valami nem volt korábban érhető számára, akkor itt teljesen kitisztázásra kerül. Úgy gondolom, hogy a matematikához való hozzáállása is pozitívan változott. Egy szóval: Köszönjük!

Budai Beatrix: Zoé anyukája

Küldj nekem üzenetet vagy hívj fel!

Telefonszámom

20 321 0582

Email címem

nskszilvia@gmail.com

A foglalkozások helyszíne Diósd.